Nieuws

Een nieuw RW jaar, nieuwe gebeurtenissen, zodra er iets interessants gebeurt, dan kunnen jullie het hier lezen.

13 Oktober 2003

Dit keer geen leuk nieuwtje, maar een beslissing die er al lang aan zat te komen. Team MIETERS is ermee gestopt. We konden geen tijd vinden om te bouwen. Carlijn is al doorgegaan met Pizzabox en Mini-Pizzabox, en Lisette en Joke hebben ook plannen voor een ant en heavy-weight.

Het teamadres zal dus ook niet meer gebruikt worden, als je nog contact met ons wilt opnemen kan je ons persoonlijk mailen. De website blijft nog wel online, maar er zal geen nieuwe info worden toegevoegd.

10 augustus 2003

Druk, druk, druk ;). Hierdoor hebben we niet veel aan de robot kunnen doen. Ondertussen wel een beetje ontworpen voor de nieuwe robot, maar nog geen nieuw concreet idee. Tevens zijn er foto's van 3 events erbij.

Ook zijn we naar een andere site verhuist, omdat dutchrobotwars.com er helaas uit ligt, hierdoor wel veel reclame :(. Zodra DRW weer online is, verhuist onze site weer terug ;)

En als laatste leuke nieuwtje: We komen in het "natuurkunde overal" lesboek. Joost mag weten waarom ;), maar we vinden het wel grappig :p

30 mei 2003

Weer een tijdje geleden dat er een upload is geweest, maar hier is hij weer. Ze zeggen wel eens; 'niets veranderlijker dan een vrouw' en zie het resultaat bij IIDO.

Ook zijn er weer wat foto's bij live-events en IDO en het kopje links is opgeschoond en het stuk van de Kijk staat online.

26 februari 2003

De foto's van het live event van leiden staan online. De engelse site blijft even stilstaan, totdat we weer zelf kunnen uploaden.

3 november 2002

Een kleine update met eindelijk nieuwe foto's. ook weer wat nieuwe info over de nieuwe robot en 2 extra links bij links. have fun.

22 september 2002

Door ruimte gebrek is de webpage een tijdje offline geweest, maar nu is ie weer online in zijn volle glorie ;)

8 september 2002

De laatste tijd zijn we druk bezig geweest met ontwerpen van de nieuwe robot. De begroting is gemaakt, en nu wordt het sponsors zoeken, onderdelen kopen en weer beginnen met bouwen. De eerste tekeningen van de robot en spullen die we willen gebruiken, komen bij de robot te staan.

15 augustus 2002

Omdat nieuwtjes is omgegooid en we toch een nieuw jaar ingaan is hij niet helemaal meer compleet. Vaak waren het doorwijzingen naar plekken waar foto’s staan, maar die kan je dan ook opzoeken. Zo ie zo hebben we door ruimte gebrek een groot gedeelte van de oude foto’s van de webpage gehaald en ook een aantal dingen apart gezet om het duidelijker te maken.

27 juli 2002

We zijn naar het Live Event in Enschede geweest. Hierbij heeft IDO tegen TAN gestreden. Voor foto’s zie Enschede.

11-17 juli 2002

OPNAMES IN ENGELAND. Het moment waar we het hele jaar al naar toe hebben gewerkt. Uiteindelijk hebben we daarboven gestaan, met de robot in de arena en gelachen. We mogen nog niks over de uitslagen vertellen, dat kunnen jullie rond 20 januari op BNN zien. kort gezegt: bin there, thun that en got the t-shirt. We zetten een paar foto’s online, de rest komt als de uitzendingen zijn geweest.

Publiciteit.

Tis toch blijkbaar wel heel bijzonder, die technische meiden. We stonden namelijk nu ook op FontysOnline en in het Eindhovens Dagblad. Ook waren we vrijdag 05-07-2002 en zijn we vrijdag 12-07-2002 op Omroep Eindhoven te horen.

5 juli 2002

Vandaag hebben we 2 demo’s gegeven met IDO. ’s Morgens op Fontys en ‘s middags op AAE bv. Speciaal voor de sponsors, zodat ze ook weten waar we het geld in gestoken hebben. Voor die paar foto’s die we gemaakt hebben zie hier

29 juni 2002

Selectie voor RW. We voldeden aan de eis die Derek tijdens de coldworkshop had gestelt en dat was dat we reden. Ook hadden we iets wat op een wapen moest lijken en dus waren we erin. (Net als alle andere aanwezige). Foto’s zijn hier te vinden