Carlijn

En ik ben Carlijn Meyboom, de Team Captian. Ik wou vorig jaar ook al meedoen met mijn familie, maar dat mislukte toen. Dus een nieuw jaar een nieuwe poging, dit keer met een stel studiegenoten.

Ik studeerde Human Mechanical Engineering (HME) op de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Maar na 3/4 jaar bleek dat HME toch niet alles is, en nu ben ik opnieuw begonnen aan Technische Bedrijfskunde ook op de Fontys Hogescholen. Helaas had ik hiervoor te weinig studiepunten om over te mogen gaan en ben nu dus overgestapt naar Bedrijfskader. Zelfde als Technische bedrijfskunde maar dan in 2 jaar. Ondertussen borrelde bij mij het idee op om het team op te starten. Samen met Lisette en Joke hebben we hard gebouwd en onze eerste robot IDO rijdend gekregen. Hij heeft moedig gestreden in de arena en heeft na nog 1 live event, zijn laatste rustplaats gevonden. Engeland was in 1 woord gewoon, GAAF. Echt een ervaring die ik nooit had willen missen. Vooral als je daarboven staat en IDO in de arena zien staan, de ultieme kick :D. De reis was goed geregeld en de technical crew waren aardig, veel van ze geleerd, waardoor we volgend jaar een nog betere robot kunnen maken ;). De dagen waren wel lang, en werden nog langer gemaakt door de vele leuke gangfeesten die 's avonds gehouden werden.

Ondertussen zijn Lisette, Joke en ik weer druk bezig gegaan met ontwerpen en gaan dus weer voor een nieuwe ronde Robot Wars.

Omdat HME en werktuigbouwkunde door hetzelfde instituut worden gegeven, heb ik lisette leren kennen tijdens de intro van werktuigbouwkunde. Samen met Lisette hebben we team MIETERS opgestart en later is Joke (een vriendin van Lisette via de DJOE) erbij gekomen. Samen hebben we hard gebouwd en samen gaan we hard bouwen aan de nieuwe robot.

Ondertussen ben ik ook begonnen aan een kleine robot genaamd PIZZABOX . Meer een funbot, dan dat hij echt serieus gaat vechten.

Behalve robots bouwen en studeren, ben ik actief in de Fontys StudentenRaad . Dit is een club studenten die opkomt voor de rechten van alle studenten. Ikzelf ben bezig om samen met mijn werkgroep de Fontys Studentenenquete te houden onder alle studenten van fontys. Een interessant en leuk klusje dus ;)

Na een dag hard overleggen, lekker in de tuin spelen met bellenblaas :D

de strenge/stoere blik van Carlijn. En wat was het moeilijk mijn lach in te houden ;)

Ja hoor, ga het meteen maar weer slopen.

Op robodock, Y moest en zou een foto van mij maken...

De eerste ronde, de eerste ronde. Ja en zie het resultaat als je ons met een stift en alu vrij laat.

En als dank voor het gebruik van de schuur, een bloempetje van Lisette en Joke. BEDANKT!!